Costa

Királyerdei Bársony Costa

Costa családunk másik örökifjú férfi tagja, aki Carloshoz hasonlóan most már csak mint kisfiú teljesít szolgálatot nálunk. Ő Cindy testvére és legbelsőbb bizalmasa, aki a világ legfigyelmesebb játszópartnere. Apját rajongással szereti, minden alkalmat megragad, hogy közel kerülhessen példaképéhez, még akkor is, ha Carlos hangos morgással jelzi „Most jobb, ha békén hagysz”. Kitartásának persze mindig van eredménye, szerintünk bárkit képes megszelídíteni. Costa másik fő jellemzője, hogy Ő rövid, mindig elegáns bundát visel, egy kedves kis piros kendővel a nyakában, amit Elsa és Lily előszeretettel ragad meg a játék hevében. Sajnos a szőrétől a kasztrálását követően kellett megválnia, mivel a műtét után viselt tölcsér menthetetlenül összecsomózta nyakán a szőrt. Döntésünket azonban egy percre sem bántuk meg, azt hiszem senkit sem olyan jó este átölelni, illetve dögönyözni, mint ezt a köpcös kis legényt. Első almunk megszületése után újabb oldaláról ismertük meg ezt a fickót. Most már azt is tudjuk, hogy Costa remek nagybácsi. Ő volt, aki már akkor is kényeztette a kicsiket, amikor azok még járni sem tudtak. Ha egy picinek nedves a feje, biztosak lehetünk benne, hogy Costa járt arra, és alaposan megtisztogatta kedves pajtásait.

? ? ? ? ?

Costika 2010 decembere óta új gazdijánál lakik,ahol óriási szeretettel veszik körbe.  Erikáéknál Costa érkezése segített feloldani azt a szomorúságot, amelyet előző kiskutyájuk kölyökkori elvesztése okozott. Egy lelketlen szaporító használta ki naivitásukat és parvóval fertőzött hat hetes kiskutyát adott el nekik. A családtagokat rettenetesen megviselte az a pár nap,amikor is a kiskutyájuk a szemük láttára lett egyre betegebb. Szinte a szívük szakadt meg a pici Bizsu halálakor.

Egy közös ismerősünk megkeresett engem,tudok-e segíteni Erikáéknak ebben a különösen szomorú helyzetben. ( Már korábban  megszülett bennem az elhatározás,hogy örökbe fogadó családot keressek Costikámnak,mivel így egyedül kaphatná meg mindazt a figyelmet ,gondoskodást,amit egy szerető család adhat,és senkivel sem kellene osztoznia a figyelmen.) Ahogy tudomást szereztem a történetről és megismerkedtem Erikával,egyből éreztem,hogy ez lesz a megfelelő környezet az én csupaszív kiskutyámnak. Costi gyorsan betöltötte a fájdalmas űrt amit a pici elvesztése okozott. Hamar feledtette a keserű napokat és újra vidámságot hozott a kis család életébe. Boldog vagyok,hogy Costika megtalálta a számára legmegfelelőbb családot,és örülök hogy segíthettem..

Néhány fotó amelyek már Costa új otthonában készültek:

További képek / More pictures