Elsa

Királyerdei Bársony Elsa

Elsa új családra talált. Kedvességével és szeretni való természetével azonnal elbájolta új gazdiját Georginát. Olyan otthonba került,ahol egyedüli kedvencként csak ő kapja a rengeteg simogatást,  szeretetet és figyelmet. Elsát 2009 június 10-én ivartalaníttattam. Ugyan nagyon szép eredményeket ért el a kiállításokon, de testtipusa és anatómiai felépítése sajnos nem igazán illett bele a tenyésztési elképzeléseimbe. Biztos vagyok benne, hogy csodálatos és mozgalmas életet fog élni új gazdija mellett.

………..

Our Elsa has found her new home. With her kindness and loveable caracter she charmed her new owner Georgina. She is going to be such home where only she will get lot of stroke, love and attention as a beautiful companion. In July 2009 Elsa was castreted. She was very successful in the ring but her anatomy and type is not realy mached with my breeding conception. I am sure that she is going to have beautiful life with Georgina.

Elsasteht.jpg

Kislány / Female

Születési idő/D.O.B: 2007  March 14.

Elsa egy jámbor kis jegesmedve. Megfontolt és határozott. Ő nem a kapkodás híve. Türelmesen hagyja a fésülgetést, a copfkészítések alkalmával pedig szépen magától a tenyerembe hajtja a fejét. A reggelinél gyakran felkéreckedik az ölembe és mindenféle kunyerálás nélkül ott fekszik, amíg csak lehet.
Elsának akkora szíve van, hogy minden pajtása beleférne. Játszószándékát embereknél és kutyáknál  is egyaránt a mellső lábai emelgetésével fejezi ki.
Elsa következetesen tiszteletben tartja a többi kutya rigolyáit, de ugyanezt ő is megköveteli. Csak egy dologért morcos: másik kutya nem zavarhatja meg őt alvás közben. Az emberekkel rendkívül barátságos és érdeklődő. Ha új vendég jön, rögtön pacsival kezd, vagy ha nem figyel rögtön az illető, akkor finoman megkapargatja a lába szárát és szinte hallom, ahogy ezt mondja kutyául: „Üdvözlöm, mi még nem ismerjük egymást. Engedje meg, hogy bemutatkozzak: Elsa vagyok.”

Törzskönyv / Pedigree

elsa.jpg

E_G

Elsa & her new owner Georgina

További képek /More pictures