Molly

 Molly

 

Mollyra kertes házba költözésünk idején találtunk rá. Egy forgalmas út mellet baktatott gazdátlanul. Hazavittük, rendbe hoztuk, megszerettük és azóta vele együtt kerek a család. A kezdeti félénkség legyőzése után a kutyacsapat lelke lett. Molly fajtájára nézve Shih-Tzu, mégpedig nem is akármilyen! Egy év alatt gyönyörűséges bundát növesztett nálunk.

Ösztönös pedagógiai érzéke bámulatos. Türelmes, nyugodt, igazságos  és nagyon következetes. Nyugodtan mondhatom, ő a legbölcsebb kutyánk. Hatalmas tisztelet övezi a kutyák körében. Az ő szavára mindenki hallgat, a kicsik pedig elfogadták pótmamának.

Az emberismerete is igen figyelemre méltó. Akit Molly szeret, az rossz ember nem lehet. Nagyon imád ölben lenni, ágyban aludni és nagyokat enni. Kedveli a városi sétákat, ahol mindig újabb ismerősöket szerez magának kutyák és emberek között egyaránt. Itthon a kertben pedig rengeteget fut a többiekkel. Nem is gondoltuk volna, hogy egy ilyen robosztus kiskutya ennyire fürge tud lenni, ha játékról van szó.

Szóval ő a mi Molly kutyánk. Nagy szerencse, hogy annak idején pont vele hozott össze bennünket a véletlen.

További képek / More pictures