„J „Alom – „J „Litter

Bien Carados „J” Alom

Büszkén mutatom be legújabb almunkat.

A mama Buenos Amigos Lily Of The Valley „Lily”  aki Hollandiában született  és 10 hetes kora óta él velünk.Lilykére nagyon sokat vártam. Határozottan tudtam hogy mit  és kit szeretnék.  Az anyukája a nagypapája és a dédmamája is legendásan gyönyörű kutyák,akik alapvetően meghatározták a típust amit munkám során mindig is keresni fogok. Kiemelném közülük Janssent,Lily nagypapáját, akinek a külleme, jelleme jelenti számomra az örök etalont.

A papa pedig Pillowtalk’s Patrikios „Manni” aki Németországban él. Ő Európa legrégibb Havanese kenneléből származik. Egy nagy becsben tartott és féltve őrzött vérvonal reprezentatív képviselője. Rendkívüli megtiszteltetés, hogy Manni tenyésztője és tulajdonosa lehetővé tették számomra ennek a több szempontból is különleges párosításnak a létrejöttét.

Mindkét szülő mögött több évtizedes következetes tenyésztői munka áll. A két egymástól teljesen eltérő vérvonal kombinációja nagyon izgalmas mozzanatát jelenti a  munkámnak. Kíváncsian figyelem a kölykök fejlődését. Ha a tekintettel és a szeretettel formálni tudnám őket,akkor bizonyára belőlük válnának a világ legcsodálatosabb Havanese kiskutyái…

 

Lily_Manni_

A négy fiú egyhetesen/ One week old:

DSC06180_

.DSC06196_ DSC06380_

A képekre kattintva megtekintheti a kicsik galériáját: / Click on the pictures to see the individual galleries:

dsc06410

dsc06247

dsc06321_

dsc06378

 

 

Újszülöttként/As newborn :

DSC05994_.

Négy hetes ultrahangon ketten közülük:

uh26_1_